Călător în România

Efecte EURO

on 11 June 2008

La spital dupa ce s-au certat cu barbatii microbisti

Euro 2008 a facut deja primele victime in Iasi. Doua femei, in varsta de 27, respectiv 51 de ani, certate cu partenerii de viata, care doreau sa urmareasca meciurile de la Euro 2008, au incercat sa se sinucida zilele trecute, inghitind cate un pumn de pastile. Din fericire, iesencele, care au ajuns la spital la o distanta de cateva minute, au fost salvate.

Desi nu se cunosc, Ioana Gherca (27 de ani) si Florenta Petru (51 de ani) au incercat sa-si puna capat zilelor din acelasi motiv: au avut scandal cu sotii lor, dupa ce acestia monopolizasera televizoarele pentru a urmari meciurile de la Euro 2008.

Chiar daca femeile doreau sa se uite la telenovelele lor preferate, ele nu au avut nici o sansa sa-si convinga barbatii, care le-au fortat sa urmareasca Europeanul.

Nervoase peste masura, nevestele au inghitit zeci de pastile, fiind gasite mai mult moarte decat vii de barbatii lor. Asa ca acestia au fost nevoiti sa lase meciurile si sa cheme ambulanta pentru a le duce la spital.

“Prima pacienta, de 27 de ani, inghitise un pumn de pilule antiinflamatorii. La scurt timp a aparut cealalta pacienta, care a luat alte cateva zeci de pastile pentru boli cardiovasculare. Femeile mi-au povestit ca au vrut sa-si ia viata pentru ca sotii lor se uitau la meci. Pacientele au fost tratate in paralel si au beneficiat de masuri de depurare a toxicului, spalaturi stomacale, purgative, suport volemic. Au ramas internate la Clinica de Toxicologie a spitalului pana cand vor fi in afara oricarui pericol“, a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, seful Unitatii de Primire Urgente a Spitalului “Sf. Ioan” din Iasi.

Articol semnat de Coca Romeo

S-a gasit un meci care sa puna capac. Finalul nefericit : sotiile nu au vazut telenovela si nici sotii nu au reusit sa prinda finalul de meci. O solutie mult mai potrivita se putea gasi daca s-ar fi judecat la rece…dar stim cu totii care e atmosfera in majoritatea caminelor romanesti. Probabil ca dupa ce vor plati spitalizarea se vor indrepta spre un magazin de electrocasnice cu super oferta pentru achizitionarea unui televizor, pe post de Cupidon.

Advertisements

2 responses to “Efecte EURO

  1. tjernobylbarnet says:

    bravo, femei, bravo… duhniti de inteligenta :))

  2. ursulescu says:

    acuma serios daca indraznesti sa faci gura la barbat cand se uita la europene ma mir cum de nu shiau luat si bucata :-L

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: