Călător în România

Revenire

on 19 June 2008

Peste doua ore si jumatate intru in examen…pedagogie…o constructie utopica a profesorului care trebuie sa formeze si sa dezvolte personalitatea elevului. Greu de crezut ca in biblioteca de-acasa a fiecarui profesor sta la loc de cinste, langa Biblie, cartea Curriculum Pedagogic, iar cele aproximativ 600 de pagini sunt rasfoite in mod regulat cu scopul de a imbunatati desfasurarea orelor de curs.

Sa depasim momentul acestei frustrari.

Au mai trecut din examene…am fost in week-end la casa bunicilor pentru o portie de liniste si aer sanatos. Desigur ca am facut multe poze si experimente pe care le puteti vedea aici . S-a intamplat sa fie sarbatoare si ajun de votare in turul II, asa ca am avut ocazia sa fac un recensamant al populatiei satului…si o luare aminte a noilor tendinte vestimentare cu tematica “iesire in centru”…desigur ca pe Bd. Unirii nu se poate defila in acelasi stil, dar cred ca atitudinea face totul.

“Baiatul de ce n-a venit, maica ?”…hmm…ia si explica-i probleme cosmice intampinate de un om care nu exista defapt…asa sunt ele, de la “si in ce clasa ai trecut ?” ajung la asa ceva, sugerand etapele firesti ale unei femei de baza … to be …

Pentru el … ca sa se hotarasca si sa-si faca aparitia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: