Călător în România

Versus

on 3 July 2008

Mai intai la nivel de creieras:

Barbatii sunt mai inteligenti decat femeile, deoarece creierul lor se afla intr-un stadiu superior de dezvoltare fata de cel al reprezentantelor sexului frumos. Barbatii sunt agresivi, inteleg mai bine cum functioneaza aparatele electronice si sunt curajosi. Doamnele sunt blande, habar nu au sa se orienteze in spatiu si incearca tot timpul sa invete pe dinafara un traseu.

Bancuri, carti si multe alte materiale/studii…toate vor dura la nesfarsit. Nu mi-a placut sa generalizez…dar studiile sau sondajele cam asta fac tot timpul. Se spune ca femeile nu se pricep la fel de bine ca barbatii la sofat de exemplu, dar statistic vorbind, din toate accidentele rutiere, cate au fost provocate de femei la volan ? Din asta nu reiese neaparat pricepere, ci poate mai multa prudenta si o mai buna cunoastere a limitelor in comparatie cu orgoliul masculin, vesnic dornic de afirmare.
Fiecare dintre noi este construit diferit, calitati si defecte in balanta, compensandu-se reciproc. Un dezavantaj poate fi inlaturat daca un atuu sare in ajutor.

Daca am fi fost la fel, care ar mai fi fost farmecul convietuirii?! Ce ar mai fi fost de descoperit? Avem nevoie de diferente ca de sarea in bucate.

In zilele noastre nu se mai poate spune ca exista o interdependenta intre reprezentantii celor doua sexe, de cand tehnica a evoluat si de cand resemnarea a ajuns la un asa nivel incat se recurge la mai mult decat plansul pe umar dupa o dezamagire sentimentala … Cu toate astea barbatul si femeia continua sa formeze un cuplu. Lasand la o parte bunele maniere si tinand cont de faptul ca ceea ce urmeaza este un stand up comedy show, ascultati parerea lui Chris Rock cu privire la relatiile in care pasim cu atatea sperante.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: