Călător în România

Imaginatie

on 10 July 2008

Azi a trebuit sa ies din casa, in mijlocul zilei. Caldura, un pic de somn, spiritul vacantei care ma impingea sa raman in pat pana cand o inghetata isi va face aparitia stateau impotriva mea. Pana la urma am prins curaj, dar am luat si aparatul foto cu mine ca sa fac drumetia asta sa merite catusi de putin.

Rezultatele ? Lipsa de calciu a spus medicul si cateva poze in stil paparazzi.

Bun. O luam pe doamna din stanga si inventam povestea. Daca ati vedea imaginea marita, ati observa faptul ca poarta ochelari de soare, deci are ceva de ascuns. De altfel cara de una singura un covor, asadar lipseste barbatul care sa se ocupe de aceste treburi. Ce rezulta in final ?

Doamna X (de teama sa nu ajung la o potrivire), binecunoscuta fondatoare a AFR demonstreaza ca este o femeie puternica si isi poate continua viata normala, chiar daca figura masculina a disparut din peisaj. Ca o adevarata gospodina, imbina activitatile mondene cu cele casnice si creste precum o eroina in sufletele membrilor asociatiei care i-a schimbat cu totul viata de-a lungul anilor.

Trecem si la un barbat. Blugi si o camasa ca vestimentatie nu indica statura unei mari vedete, asa ca ne gandim la o persoana publica totusi, dar care este ascunsa, in spatele eroului care apare pe la TV si da interviuri. Daca mariti poza vedeti ca nu are o privire de om extrem de fericit, ceva il deranjeaza la locul in care se afla. Iata si povestea…

Bateristul trupei Sarmalele Reci a fost vazut in zona hipermarketului Auchan, asteptand intr-o statie de tramvai. Dupa retinerea permisului de conducere auto pe o perioada de 90 de zile, pe motivul depasirii limitei de viteza, domnul Y se vede obligat sa foloseasca mijloacele de transport in comun.

Material mai este, credeti-ma. Ma gandeam ca nu este de mirare ce apare in tabloidele romanesti, unde oamenii, care au cam aceeasi ocupatie cu cea incercata de mine astazi, sunt platiti pentru asta. Va dati seama ca au mai mult spor. 😛

Si pe final, aproape de casa, am vazut aceasta masina, care clar nu mai circula de ceva timp, dar care isi face simtita prezenta pe marginea trotuarului prin numarul de inmatriculare.

Nu prea a reusit sa ma sperie…doar m-a amuzat. Ceea ce sper sa faca si pt voi.

Incercati un zambet pe zi. 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: