Călător în România

Verde

on 4 September 2008

Frumos, asa-i ? Daca vreti sa-l vedeti prin orase, si nu numai, cat mai des, ar fi bine sa acordati putina atentie si o frantura din timpul vostru aceastei postai. Nu va cere nimeni luna de pe cer, dar o privire mai agera la ce se afla in jurul vostru cred ca va este la indemana.

Copacul – de – hartie este un proiect ce are peste un an vechime, perioada in care au incercat sa aduca o schimbare in bine. Gasiti mai multe detalii despre activitati si programe pe site. Chiar daca acolo apar rezultate reprezentate in numarul de puieti plantati si miile de kilograme de hartie colectate, sunt inca la inceput si nu isi fac simtita prezenta notabil. Au multi sponsori, cel putin asa apare pe “tapet”, dar se lovesc de probleme in ceea ce priveste echipamentele. Este greu sa mentii un non profit … iar ecologia nu este comerciala, nu prinde.

Va mai indrept atentia catre un site : Orasul – curat – luna. Gasiti un joc foarte simplu, instructiunile fiind prezentate destul de clar. Este o curiozitate mai mult sa stiu cati dintre voi reusesc scor maxim. Din jocul asta reiese modul de gandire al fiecaruia, cat de limitate ne sunt perspectivele si cata importanta acordam lucrurilor marunte ce se vor inlantui si ne vor impiedica la un moment dat sa respiram,evoluam,sa alergam dupa idealuri false.

Nu e un strigat disperat. Nu va indemn sa va inscrieti drept voluntari in vreun program, ci doar sa constientizati consecintele pe termen lung ale indiferentei.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: