Călător în România

Valea cu amintiri

on 8 September 2008

Mai trecusem prin zona in diferite momente ale anului, dar de data asta a fost special. Valea Doftanei este o comuna din judetul Prahova, cu un mare potential turistic, observat prin numarul mare de masini ce stateau parcate pe marginea drumului intr-o salba de culori si marci. Aveti aici site-ul oficial al comunei, unde puteti gasi informatii despre localizare, cazare si obiective turistice. Pe tot traseul inspre comuna se afla tufisuri de catina, la indemana oricui. Daca nu stiati importanta fructelor acestui arbust, le aflati aici.

Pe malul lacului Paltinoasa se practica activitati din cele mai diverse, de la facut gratare si stat la soare pana la pescuit si balaceala. Masinile au locuri de parcare dedicate, departe de linistea si aerul special al lacului, asa ca amatorii de muzica la volum maxim din player-ul auto pot sa se abtina pt ca nu vor reusi sa faca mai mari valuri. Comuna in sine este un muzeu de gospodarii taranesti, dar si de vile modeste, construite cu bun gust.

Spuneam ca aceasta calatorie a fost speciala in comparatie cu celelalte petrecute in Valea Doftanei. N-am vrut sa neglijati acest fapt, indreptandu-va atentia mai mult asupra locatiei. Ma tem ca ocazia de a vedea locuri cat mai minunate din tara noastra si de a ma bucura de compania celor dragi nu se va mai ivi prea curand. Am sa-mi hranesc dorul de duca de fiecare data cu momentele deosebite si pozele facute. Apropo de asta, mai multe puteti vedea aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: