Călător în România

Constientizati problema

on 16 September 2008

Poate n-aveti si voi o vecina vaduva care locuieste singura si se mai bucura din cand in cand de vizitele prietenelor. A inceput cu chematul pompierilor din pricina unui soricel care si-a facut aparitia in bucataria dansei neinvitat.

Noua gaselnita ? Usa de la scara. Ce ati inteles prin “NU CA SA STAM CU PIETROIUL LA USA” ? Pe langa schimbarea brusca a tonalitatii si a formalitatii, dumneaei vrea sa critice faptul ca din cand in cand se mai posteaza in calea usii un pietroi. In majoritatea cazurilor voit. Bagajele voluminoase, mobila, aparatura electrocasnica, si as putea continua lista , au nevoie de fiecare data de o usa deschisa in fata. Ca sa nu mai spun ca pana sa se instaleze un interfon la sediul administratiei de la subsolul scarii cu pricina, in zilele de incasari, domnul administrator aseza din proprie initiativa un lacat ca sa pastreze usa deschisa pt locatarii ce veneau mandrii sa achite darile.

Nu conteaza de ce se intampla, conteaza ca deranjeaza personalitatea sensibila a unora.

Advertisements

3 responses to “Constientizati problema

  1. Puiufly says:

    he, he, e totusi o comunitate si exista neintelegeri nu suntem toti la fel, nu ? in mod sigur, asta da farmec, depinde de cum vezi lucrurile – eu am zambit cel putin 🙂 – un alt unghi de vedere ? poate… 🙂

  2. cpg25 says:

    Tocmai pt ca nu suntem toti la fel si in special pt ca traim in comunitate trebuie sa ne toleram. Inteleg ca-si exercita dreptul la libera exprimare, dar nu-si avea rostul. Locuiesc intr-un apartament din acea scara si nu a avut loc vreun incident din cauza usii care mai ramanea cateva ore deschisa. Putea pur si simplu sa se semneze, ca sa stie vecinii unde sa mute pietroiul…oricum s-a aflat intr-un tarziu 😛

  3. Puiufly says:

    …cred ca e un amestec de sentimente depasite, o istorie traita, e o experienta de viata ce ne duce in unele situatii poate ridicole pentru altii, dar cu sens pentru cei in cauza, e o frica poate exagerata, e ceva ce vine din interior sau poate din stirile de la ora 5, e frica indusa de media (?), e nebunia interioara, e plictiseala (trebuie sa facem ceva, sa nu ne plictisim), e poate capra din gradina vecinului, e poate dorinta de a face doar asa cum vrem noi, e dorinta de a incurca pe ceilalti… oare ce e ? ne toleram, dar cine cedeaza primul ? si cine are dreptate ? si de ce ? o poveste vesnica, fara sfarsit si, poate, fara inceput….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: