Călător în România

Less Wire

on 1 November 2008

Cine nu foloseste internetul in zilele noastre ? Foarte putine persoane si numarul lor este in continua scadere. Navigarea a devenit o arta, mijloacele ce ne sunt puse la dispozitie dezvoltandu-se pe zi ce trece.

Sa zicem ca esti in parc, intr-o pauza de la serviciu sau facultate, cu laptopul in gentuta. Pana acum cativa ani nu ti-ar fi trecut prin minte ca ai putea conversa cu prietenii din alte zone ale tarii, pe o banca din parc. Cu internetul wireless, te poti conecta din cat mai multe locatii ale orasului, fie de pe terasa, fie dintr-un parc linistit.

Compania Edimax, fondata in Taiwan, anul 1986, se dedica designului, dezvoltarii si producerii de solutii de retelistica. In prezent serveste mai bine de 70 de tari din lumea intreaga, asigurand suport si distributie.

EW-7717Un este un adaptor wireless compact, marca Edimax, pe care l-am gasit pe AltShop.ro. Adaptorul permite utilizatorului sa isi conecteze laptop-ul la reteaua wireless, si asigura o conexiune WiFi securizata. Astfel ca puteti sa va bucurati in liniste de beneficiile internetului, informatiile personale fiindu-va protejate. Interfata acestuia este USB 2.0 Type A, usor de folosit, si pe langa asta aveti o garantie de 2 ani a calitatii. Mai multe detalii tehnice gasiti pe site-ul indicat mai sus.

Cand voi fi mare si voi avea laptopul meu, ne vedem in Cismigiu, la cetate, sa furam internet wireless. 😀

Articol scris pt concursul PCNews.ro, etapa nr 13.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: