Călător în România

Cazare Gratuita

on 18 November 2008

O firma din Bucuresti ofera patru garsoniere noi, utilate complet, pt cazarea gratuita a studentilor pe intreg anul universitar in curs, informează un comunicat al companiei. Primele doua garsoniere vor fi scoase la concurs in luna noiembrie, iar alte doua vor fi oferite in luna decembrie a acestui an. Pt participarea la acest concurs de cazare gratuita pentru anul universitar 2008-2009 studentii trebuie sa-si anunte intentia de a participa la concurs printr-un e-mail trimis la adresa blocurionline@gmail.com, pana cel tarziu in data de 25 decembrie pt primele doua locuinte.

Pasii pe care trebuie sa-i urmati pt ca totul sa mearga struna:

* sa faceti dovada, printr-o adresa din partea institutiei de invatamant, ca urmati cursurile de zi ale unei facultati din capitala si ca nu ati lipsit de la cursuri si seminarii.

*sa trimiteti prin e-mail copii ale carnetului de student, din care sa reiasa ca sunteti cei mai silitori invatacei, iar activitatea de la ore va fi certificata si prin recomandarile a doi profesori titulari de curs.

*sa transmiteti o copie dupa buletinul de identitate.

*sa scrieti in e-mai datele de contact complete, pentru a fi gasiti cu usurinta de comisia care va stabili castigatorii concursului.

Comisia care va decide castigatorii va fi alcatuita din echipa de manageri ai firmei, reprezentanti ai organizatiilor studentesti, profesori universitari.

Super ocazie si un bun raspuns la intrebarea “De ce?” . Bafta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: