Călător în România

Tara fermecata a butoanelor

on 18 December 2008

ebuUn alt concurs bate la usa, unul mai accesibil insa pt ca cere doar un singur articol. Un review al unui magazin online lansat recent, Ebu.ro.

Uite asa m-am trezit intr-o lume magica unde tot ce s-a inventat pe aceasta planeta si are butoane s-a pus la un loc, pe un .RO pt toti internautii care vor sa faca shopping in cel mai scurt timp posibil.

Insula virtuala este impartita in 6 mari parcuri : PC/Notebook, Electronice, Foto/Video, Audio/ HI-FI, Electrocasnice si Solutii Mobile.

pcnotebookCum arunci o privire inspre aceasta zone, ti se deschide meniul de distractii, fiecare in parte cu o poza sugestiva de preview: Sisteme Desktop, Notebook, Sisteme Server, Periferice Multimedia, Componente si accesorii, UPS, Monitoare, Retelistica, Multimedia si Print. Sute de produse de orice natura va puteti imagina, conexa cu un notebook sau PC, insa, tinand cont de faptul ca sunt doar la inceput, am gasit categorii fara produse, cum ar fi : imprimante, jocuri, software, cititoare de carduri, accesorii routere si tastaturi [aveau doar kituri tastatura+mouse]. Pe aceasta cale, fac o sugestie celor care administreaza site-ul sa afiseze la numele categoriei, intre paranteze rotunde, numarul de produse disponibile. Asta ar facilita navigarea, evitand click-uri inutile catre pagini goale.

electroniceUrmatorul indicator ne duce la sectiunea Electronice, bogata in:

Televizoare(cu plasma, LCD sau pt nostalgici, cu tub), Electronice auto (boxe, amplificatoare, subwoofere, radio cd/mp3,monitoare LCD si DVD player), DVD & Home Cinema, Conectica A/V si Comunicatii (telefoane fixe cu fir sau fara fir, accesorii si faxuri). Astfel va puteti transforma masina sau casa intr-una dotata complet pt nevoile voastre.

fotovideoUnde ma puteam simti eu mai bine decat la clubul Foto/Video?! Imi var clickurile printre: Aparate foto D-SLR, Aparate foto compacte,  Camere Video, Rame digitale si accesorii pt aparate foto si camere(in acest caz, iar am gasit lipsuri). Trebuie sa recunosc faptul ca am fost dezamagita sa descopar ca Ebu.ro nu au produse Canon in materie de foto/video.  O alta surpiza neplacuta s-a intamplat cand am vrut sa vizualizez detalii despre Sony A 200K, pt ca la pagina produsului, aparea inexistent. Poate e doar o eroare de moment. In schimb am ramas visatoare la Nikon D60 KIT 18-55 VR, prezentat foarte frumos, cu toate detaliile tehnice de care aveam nevoie. De apreciat si faptul ca au facut posibil ca eventuali cumparatori sa-si exprime opinia despre produsul achizitionat, din moment ce in prezent nu exista un forum, doar un blog unde apar noutatile sau concursurile.audiohifi

Vreti sa luati muzica preferata cu voi oriunde ati fi? Bun venit in sala Audio/HI-FI ! Ebu.ro va invita sa alegeti dintre MP3 Playere/iPod + accesorii si MP4 Playere .

Un alt minus au fost categoriile Ceasuri si statii meteo, Sisteme audio portabile si Mini portabile audio in care urmeaza a fi adaugate produse, sper.

electrocasniceClar am ajuns la cea mai bogata zona a magazinului. Toate subcategoriile prezinta produse diverse. N-am niciun comentariu acid de marcare a vreunei absente la strigarea catalogului. Tot ce va trece prin cap in materie de electrocasnice, gasiti pe Ebu.ro, la preturi rezonabile. Va ajuta filtrele in functie de Brand sau unele detalii tehnice importante. Mai puteti ordona produsele dupa pret sau frecventa cu care au fost cumparate. Toate aceste instrumente sunt disponibile oricarei categorii existente pe site. Punct in plus la nota finala 🙂 .

solutiimobileUltima atractie pe itinerariul de azi, dar nu cea din urma : Solutiile mobile. Asta inseamna: Telefoane mobile, Smartphone, Accesorii PDA si GPS-uri. In total 146 de produse (gama nu stocul disponibil) pt comunicare sau orientare in universul asta grabit.

Ebu.ro este un magazin online care promite sa ne serveasca prompt pt orice nevoie de butoane am avea.

Articol scris pt concursul de review-uri.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: