Călător în România

Circ in Bucuresti

on 30 May 2009

Festivalul International de Arta a Circului are loc anul acesta in Bucuresti si este unic in lume. Nu este o competitie a numerelor de circ, cum se intampla la celelalte festivaluri, ci este o intrecere intre spectacole, un festival al artelor de circ, dans, teatru si muzica.

Statele Unite ale Americii – Circul Le Masque – in Parcul Moghioros
Prezinta spectacolul Carnivale, un spectacol al costumelor stralucitoare, al gratiei si al muzicii si distractiei, cu numere deosebite de zbor, acrobatie si dans.

Cehia – Circul national Berousek – in Parcul Titan
In productia circului Berousek veti putea viziona : jonglerii, acrobatii pe franghii verticale, numere aeriene, prezentate de acrobati, maestri la gimnastica, elefanti, zebre, cai arabi, andaluzi si lipitani, ponei si camile.

Germania -Circul Salome – in Parcul Unirii
Culorile, dansul, muzica si poezia invaluie momentele de magie, jonglerie, echilibristica si contorsionism, imbinand arta circului cu cea a teatrului.

O mica parada …

Trei spectacole, in trei locatii diferite, se vor intrece timp de 2 saptamani.
Romania, prin Circ & Variete Globus, va asteapta la sala din Stefan cel Mare cu Spectacolul “D’ale bibicilor lui Caragiale”, in afara concursului.
Pana pe 7 iunie, Bucurestiul va fi capitala distractiei, a performantei si a adrenalinei, cel putin asa ni se promite.

Preturi bilete pentru un spectacol

Loja = 50RON; Stal I = 40RON; Stal II = 30RON
Pentru grupuri(minim 50 de persoane): copii 14RON, adulti 30RON
Casa de bilete a fiecarui circ va fi deschisa zilnic intre orele 9:00 – 14:00 si 16:00-20:00.

Abonamente pentru 4 spectacole

Loja = 150RON; Stal I = 120RON; Stal II = 90RON.
De la oricare din locatiile circurilor se pot cumpara abonamente pentru orice spectacol.

Program spectacole

Pana la data de 6 iunie, zilnic de la orele 10:00 si 19:00, cu exceptia zilelor de 30 si 31 mai, cand Circul Salome are reprezentatii de la orele 10:00 si 17:00.
Pe 7 iunie are loc gala de decernare a premiilor la Circ & Variete Globus.

Mai multe pe www.CirculGlobus.ro

Advertisements

6 responses to “Circ in Bucuresti

 1. paul says:

  Acest mesaj poate fi considerat si spam, numai daca asa considera boierul. Exista multi oameni ca mine… Ce sa-i faci? Suntem nevorbiti si nebagati in seama, analfabeti pe alocuri, ne mai cizelam pe parcurs… Un week-end excelent… O bomboana, un piscot???

  • Cristina Pantazi says:

   As vrea sa stiu daca exista vreo legatura intre continutul articolului la care ati lasat comentariul si continutul comentariului. As vrea sa stiu multe, pt ca n-am inteles mare lucru din insinuari.

   Pe de alta parte, bun venit pe aici! Cu bomboane si piscoturi trebuia sa va servesc eu, fiind gazda.

 2. Simon says:

  Tiii… si alde google asta m-a adus taman aici. Cautam detalii despre circul care a poposit in parcul IOR, pe la Campia Libertatii. Nu face parte, acel circ, din festivalul organizat in Bucuresti?

  • Cristina Pantazi says:

   Sunt toate sansele ca acel circ sa faca parte din festival. Problema care apare aici este ca denumirea de “Parcul Titan” este foarte ambigua. Fostului parc IOR i-au fost date tot felul de denumiri, dupa imaginatia fiecaruia, de la o zona la alta.

   In concluzie, daca vezi vreun steag al Republicii Ceha, ai primit confirmarea ca trupa respectiva de circ face parte din festival.

   Have fun!

 3. Simon says:

  Danke.

  PS. Nevasta-mea insista ca pe circul ala scria Medrano; parca si eu am vazut, saptamana trecuta, din fuga calului, acelasi text. Cred ca organizatorii, sau, ma rog, ‘responsabilul cu presa’, era matol tare cand i-a anuntat in Moghioros..

  • Cristina Pantazi says:

   Eu am scris informatiile astea de pe o brosura pe care am primit-o la parada de pe 24 mai, cea care a pornit din Parcul Unirii catre Parcul Tineretului. De acolo e si filmuletul.

   Numele astea apar si pe brosura si pe site … Regret ca nu pot merge la fata locului sa confirm. Daca ai bunavointa, sa mai lasi un comentariu aici cu ce ai vazut si ce ne recomanzi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: